Dobrodošli na naši spletni strani!

La Vie - mommy to be

Dobrodošli na Lavie.si

ŽIVLJENJE

Življenje! Tako lepo, ljubezni polno in s pričakovanji prepojeno bitje, ki raste, spoznava, razume, se uči in nabira izkušnje.

Blagovna znamka La Vie je zaživela pred natanko dvajsetimi leti. Ves ta čas smo rasli, se učili in nabirali izkušnje. Danes vam tako ponujamo oblačila in izdelke za nosečnice vrhunske slovenske kvalitete, izdelane z najboljšimi materiali in priznanim občutkom za udobje, uporabnost in dizajn.

Veliko nam pomeni, da je naša blagovna znamka prepoznana tako doma kot tudi v tujini. Še bolj pomembno pa je dejstvo, da izdelke blagovne znamke La Vie ustvarjamo skupaj z vami drage nosečke. Izkušnje pri delu s strankami in izdelavi oblačil po meri so nam v veliko pomoč pri uresničevanju vaših potreb in želja.

Sara Plešnik

Kdo smo?

SPOZNAJTE KROJAŠTVO PLEŠNIK

Krojaštvo Plešnik je že več kot desetletje prisotno v blagovni znamki La Vie. V preteklosti kot kooperant in proizvajalec oblačil znamke La Vie, danes pa smo njen ponosni lastnik.

Z več kot 40 letno tradicijo, izkušnjami in znanjem na področju izdelave vrhnjih oblačil, izdelujemo unikatna oblačila moške, ženske in otroške konfekcije. V širokem spektru storitev izvajamo tudi serijsko proizvodnjo vrhnjih oblačil, zaščitnih oblačil, izdelavo oblačil po meri ter opravljamo razna popravila.

Kvalitetna storitev in zadovoljne stranke so naše vodilo pri opravljanju dejavnosti, bogate izkušnje pa so nam v pomoč pri izpolnjevanju želja. Vsaka želja stranke nam predstavlja izziv in ponosni smo, da lahko soustvarjamo podobo posameznika doma, na delovnem mestu ali ob posebnih priložnostih. Za naše delo rek, da obleka naredi človeka še kako drži.

Upravitelj spletne trgovine La Vie:

Marija Plešnik s.p.
Segulinova ulica 12
2342 Ruše

IBAN: SI56 0312 0100 0004 518
Matična številka: 5661819000
DDV ID številka: SI14919664

Zavezanec za DDV: DA

Main Menu x