Nastavitve piškotkov
NOSECKAFON: 02 421 59 90
Logo
Vsebina košarice:
Košarica
Skupna cena: 0,00  €

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnih strani www.lavie.si in www.lavieplus.eu so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZvPot) in kodeksi za e-poslovanje. Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovno komunikacijo med ponudnikom (La Vie plus d.o.o., v nadaljevanju ponudnik) in kupcem. Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo cene in druge pogoje poslovanja, spremembe pa bodo veljavne le za poslovanje od trenutka spremembe naprej. Vse spremembe so javno objavljene na www.lavie.si in www.dojenje.eu. Cene v spletni trgovini niso nujno enake kot v naših trgovinah.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Elektronsko sporočilo, ki ga naročnik prejme takoj po oddaji naročila, je informacija o tem, da je ponudnik naročilo oz. povpraševanje prejel. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme drugo elektronsko sporočilo s potrditvijo naročila in navedenim datumom pošiljanja dobave). Od takrat dalje so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Vse morebitne spore, ki bi utegnili nastati pri poslovanju preko www.dojenje.eu bomo po najboljših močeh poskušali rešiti sporazumno z uporabnikom. Če sporazumna rešitev ne bi bila mogoča, je za vse spore pristojno sodišče v Mariboru.

Majice z napisi Majice za dojenje
XXXL Prilagodljiv delovni cas
Šivanje po meri Oblacila za posebne priložnosti
Nepogrešljivih 5
Vec informacij >
Stilski nasveti
Vec informacij >
Outlet
Ogled izdelkov >
Menu
Darilni Bon
 
Zagotovite si pomembne nasvete in aktualne informacije
Facebook
© 2010 La Vie. Vse pravice pridržane.