Nastavitve piškotkov
NOSECKAFON: 02 421 59 90
Logo
Vsebina košarice:
Košarica
Skupna cena: 0,00  €

Kdo smo

Dve prijateljici iz študentskih dni….4 x nosečki, 5 x mamici….sva želeli združiti svoje moči, želje in ambicije tudi na poslovnem področju. Najini življenji sta močno prepleteni z otroci, kot tipični ženski pa radi pohajkujema po trgovinah z oblačili…..tako je tudi vzniknila ideja, da se začneva ukvarjati z oblačili za bodoče mamice.

Leta 2008 sva prevzeli slovensko blagovno znamko LA VIE in jo začeli krojiti ter oblikovati so svoje. Kot bivši nosečki se še predobro spominjava dni, ko sva obupano iskali lepa in udobna oblačila za najine rastoče trebuščke. Tako je danes najino vodilo, pripraviti letno dve kolekciji oblačil, v katerih se nosečke skozi vse leto počutijo tako, kot se ženske, ki nosijo v sebi novo življenje, morajo. Čudovite, brez zadrege zaradi spreminjajočega se telesa…..

Kolekcije oblikujeva na osnovi najinih izkušenj, prav tako pa pozorno prisluhneva vsaki nosečki, ki naju obišče v naši trgovini v Mariboru. Snovanje kolekcij ima poseben čar…materiale izbirava zelo pazljivo…bombaž, viskoza….večinoma materiale z elastanom, da so naši modeli udobni in se lepo prilegajo. Vsak model preizkusimo na pravih nosečkah, še preden začnemo krojit in šivat. Vsa oblačila so narejena v Sloveniji, na kar sva posebej ponosni. Našo kvaliteto zelo cenijo tudi izven Slovenije, saj naše kolekcije uspešno plasiramo tudi v Avstrijo in Švico.


Majice z napisi Majice za dojenje
XXXL Prilagodljiv delovni cas
Šivanje po meri Oblacila za posebne priložnosti
Nepogrešljivih 5
Vec informacij >
Stilski nasveti
Vec informacij >
Outlet
Ogled izdelkov >
Menu
Darilni Bon
 
Zagotovite si pomembne nasvete in aktualne informacije
Facebook
© 2010 La Vie. Vse pravice pridržane.