Nastavitve piškotkov
NOSECKAFON: 02 421 59 90
Logo
Vsebina košarice:
Košarica
Skupna cena: 0,00  €

KDAJ PO NAKUPIH

Kdaj si moram kupiti nosečniška oblačila? To je eno od prvih vprašanj, ki si jih zastavi veliko žensk, ko ugotovijo, da so noseče. Veliko bodočih mamic lahko nosi svoja oblačila vso prvo tromesečje. Če to ni vaša prva nosečnost, jih boste morda potrebovali že prej.
Če si morate odpeti zgornji gumb na hlačah, ko sedete, je čas za nosečniške hlače. Če vam je začel trebušček kukati izpod majčke, potrebujete novo, daljšo. Nikar ne pozabite, da bo pravočasen nakup udobnih oblačil upravičil nakup le-teh.

1. TRIMESEČJE

Čestitke! Noseči ste in kot večina žensk komaj čakate, da kupite nosečniška oblačila in to vsa, ki so vam všeč….toda jih morate?
Nekaterim ženskam, sploh v prvi nosečnosti, se trebušček začne poznati šele okrog 20. tedna , če to ni vaša prva nosečnost, pa verjetno nekje med 12. In 18. tednom. Če vas vaša običajna oblačila že malo tiščijo, vam za to obdobje svetujemo sledeče:

Najprej preglejte vašo obstoječo garderobo in še naprej nosite ohlapne majčke, oblekice in hlače ali krila, ki imajo raztegljiv pas oz. vrvico v pasu.
Nikar ne kupujte prevelikih oblačil ali začnite nositi moževih majic. Videti boste okrogli, ne pa noseči.
Ko je trebušček še majhen, hlače pa vas že tiščijo, vam bodo nekateri modeli nosečniških hlač preveliki. Poskusite model hlač, ki ima zgornji del v celoti narejen iz elastičnega patenta. Lahko ga zapognete na boke, kar bo udobno in tudi videti bo lepo. Kasneje bo patent rasel s trebuščkom. Tudi veliko kril in oblek je narejenih tako, da jih lahko oblečete že v začetku nosečnosti.

2. TRIMESEČJE

Prispeli ste v drugo trimesečje, obdobje, ki je za večino žensk najlepše. Začetne težave in jutranje slabosti so mimo, trebušček je že lepo okrogel, to je čas, ko ste nosečka v najlepšem pomenu besede.

Oblecite oprijeta oblačila, da pokažete trebušček! Nikar se ne tlačite v nenosečniška oblačila, ki vam niso več prav. Ne samo, da se v njih ne počutite udobno, v premajhnih oblačilih boste videti okrogli.
Ohranite svoj stil. Če ste se dobro počutili v majčkah in kavbojkah, jih boste zagotovo našli tudi med nosečniškimi oblačili. Če je bil vaš stil oblačenja bolj eleganten, se oblačite elegantno tudi sedaj.
Ne odlašajte z nakupom nosečniških oblačil. Če so vas vaša običajna oblačila začela tiščati, je zdaj pravi trenutek za nakup takšnih, ki se bodo prilegala vašim novim oblinam. Dajte prednost oblačilom, ki se jih da regulirat, da vam bodo prav skozi vso nosečnost.

3. TRIMESEČJE

Še malo, pa boste na cilju! To obdobje je za veliko nosečk res pravi izziv. Kako se dobro počutiti in kako naj boste videti dobro, če niti ne vidite svojih nog? Naši nasveti vam bodo pomagali, da boste vseeno dobro izgledali.

Privoščite si lepo oblekico, ki jo lahko nosite zdaj in tudi po porodu.
Ne nosite prevelikih oblačil. V njih boste prav nesrečni, saj boste videti ogromni. Razen če ste doma, se izogibajte moževi omari!
Nosite prijetna, mehka oblačila, ki vas ne tiščijo, hkrati pa poudarijo vašo postavo. Med nosečniškimi oblačili je veliko takih, ki jih boste lahko nosile tudi v prvih mesecih po porodu, saj bo vaše telo potrebovalo kar nekaj časa, da se vrne v prvotno obliko.
Ne vznemirjajte se, če vam čevlji več niso prav. Veliko ženskam se noge povečajo med nosečnostjo. Večinoma je to povezano z otekanjem. Nosite japonke ali kupite nove čevlje, da vam bo udobno. Razvajajte se. Poskrbite za frizuro in lepe nohte. Obiščite kozmetičarko. Pojdite z vašim dragim v kino ali na večerjo. To so namreč stvari, za katere v prvih tednih po porodu najbrž ne bo prav dosti časa.

Majice z napisi Majice za dojenje
XXXL Prilagodljiv delovni cas
Šivanje po meri Oblacila za posebne priložnosti
Nepogrešljivih 5
Vec informacij >
Stilski nasveti
Vec informacij >
Outlet
Ogled izdelkov >
Menu
Darilni Bon
 
Zagotovite si pomembne nasvete in aktualne informacije
Facebook
© 2010 La Vie. Vse pravice pridržane.