Nastavitve piškotkov
NOSECKAFON: 02 421 59 90
Logo
Vsebina košarice:
Košarica
Skupna cena: 0,00  €

Dostava

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, vam bo poslano v najkrajšem možnem času – običajno še isti dan, sicer pa najkasneje v 3 delovnih dneh. Po prejemu vašega naročila vam bomo poslali elektronsko sporočilo, v katerem vas bomo obvestili o predvidenem datumu dobave.

Dostavo za nas izvaja Pošta Slovenije, ki za tovrstne pošiljke jamči dobavo najkasneje v treh delovnih dneh od pošiljanja. Pridržujemo si pravico, da za čim bolj učinkovito dostavo po lastni presoji vključimo tudi katero drugo dostavno službo.

 

Brezplačna dostava

Razumemo, da v tem obdobju niste vedno pri volji, da se pri nas oglasite osebno. Da vam čim bolj olajšamo spletno nakupovanje, smo za vas pripravili način, da se izognete stroškom dostave:

Ob enkratnem naročilu blaga v vrednosti nad 80,- EUR, je dostava za kupca brezplačna. Z "vrednostjo blaga" je tukaj mišljena vsota maloprodajnih cen vseh kupljenih artiklov po odbitku morebitnih popustov.

Pri plačilu po povzetju lahko Pošta Slovenije prejemniku pošiljke zaračuna še strošek bančne transakcije (trenutno je to znesek 0,90 EUR).

Strošek dostave

Ob naročilu, katerega vrednost ne dosega 80,- EUR znaša strošek dostave 3,90 EUR, ki se prištejejo h kupnini in se skupaj z njo plačajo ob dostavi.

Pri plačilu po povzetju lahko Pošta Slovenije prejemniku pošiljke zaračuna še strošek bančne transakcije (trenutno je to znesek 0,90 EUR).

Majice z napisi Majice za dojenje
XXXL Prilagodljiv delovni cas
Šivanje po meri Oblacila za posebne priložnosti
Nepogrešljivih 5
Vec informacij >
Stilski nasveti
Vec informacij >
Outlet
Ogled izdelkov >
Menu
Darilni Bon
 
Zagotovite si pomembne nasvete in aktualne informacije
Facebook
© 2010 La Vie. Vse pravice pridržane.