Nastavitve piškotkov
NOSECKAFON: 02 421 59 90
Logo
Vsebina košarice:
Košarica
Skupna cena: 0,00  €

Dojenje

ZAKAJ POTREBUJEM NOSEČNIŠKI / NEDRČEK ZA DOJENJE?

Brale ste o spreminjanju telesa med nosečnostjo, se o tem pogovarjale s svojimi prijateljicami, a zdaj, ko se dogaja vam, je to kar velik šok, a ne?! Ampak tak zanimiv šok! In prsi so seveda ena izmed največjih sprememb, kar pomeni, da je konec kupovanja modrčka na "slepo". Sedaj morate biti pri izbiri precej pazljive! Modni nedrčki preprosto niso oblikovani tako, da bi nudili zadostno podporo vašim težjim prsim. Ne nudijo preprostega dostopa do vaših prsi, kar bo pomembno, ko boste dojili vašega dojenčka. LA VIE kreatorji smo razmišljali kako vam ponuditi "tipične" nosečniške modrčke, ki so odlični za vas in hkrati ponuditi nekaj bolj "ženstvenega". Poglejte v našo spletno trgovino, kjer vam ponujamo dve vrsti nedrčkov, ki so oblikovani tako, da se boste v njih počutile svobodno, udobno, prihranili vam bodo čas, trud in denar - med nosečnostjo in po rojstvu vašega otroka.

KDAJ NAJ KUPIM PRVI NOSEČNIŠKI / NEDRČEK ZA DOJENJE?

Modra se vam zdaj dozdeva, da vaše prsi kar rastejo in rastejo, ampak med 6. in 8. mesecem se bo velikost prsi ustalila! To je primeren čas, da si izberete nosečniški oz. nedrček za dojenje. Lahko ga seveda kupite že bolj na začetku nosečnosti - pravilo je preprosto: ko se več ne počutite udobno v svojem prejšnjem, prednosečniškem modrčku, je čas za novega!

Odsvetujemo vam, da modrček kupite šele ob rojstvu otroka. Zakaj? Ugotovili boste, da se vam bodo prsi ob prvem navalu mleka, v prvih dneh po porodu, precej povečale! Običajno za eno velikost, ki ste jo nosili v nosečnosti. Ko bodo vaše prsi uskladile "ponudbo in povpraševanje" z vašim dojenčkom, boste lahko spet nosili nedrčke, ki so vam bili prav med nosečnostjo. Ko boste naročale nedrček v spletni LA VIE trgovini, vam svetujemo, da naročite eno velikost večjega kot ga nosite med nosečnostjo. To so splošni napotki, seveda pa je vsako žensko telo nekaj posebnega. Če potrebujete dodatno pomoč pri izbiri velikosti, smo tukaj za vas. Pokličite na NOSEČKAFON 02-421-59-90 ali nam pišite na info@lavie.si!

KOLIKO NOSEČNIŠKIH OZ. NEDRČKOV ZA DOJENJE BOM POTREBOVALA?

Svetujemo vam, da si zagotovite vsaj 3 - 4, da boste imeli vedno na voljo vsaj enega čistega in suhega. 

Majice z napisi Majice za dojenje
XXXL Prilagodljiv delovni cas
Šivanje po meri Oblacila za posebne priložnosti
Nepogrešljivih 5
Vec informacij >
Stilski nasveti
Vec informacij >
Outlet
Ogled izdelkov >
Menu
Darilni Bon
 
Zagotovite si pomembne nasvete in aktualne informacije
Facebook
© 2010 La Vie. Vse pravice pridržane.