Nastavitve piškotkov
NOSECKAFON: 02 421 59 90
Logo
Vsebina košarice:
Košarica
Skupna cena: 0,00  €

Darilni bon

Tvoje darilo. Njena izbira.
LA VIE darilni bon je popolno darilo za vašo nosečko ob vsaki priložnosti. Preprosto izberite darilni bon v vrednosti, ki jo želite podariti, mi pa vam ga pošljemo v dveh delovnih dneh na vaš naslov ali na naslov izbrane osebe. LA VIE darilni boni so preprosti za uporabo. Z njimi lahko kupujete v naših trgovinah ali opravite spletni nakup.

DARILNI BON

Darilni bon spletne trgovine lavie.si je popolno darilo. Njegova pridobitev je hitra in preprosta. Izbirate lahko med dvema vrstama darilnih bonov.

Elektronski bon:

Elektornski bon je samo vizualno darilo, ki ga vaši slavljenki pošljemo po mail naslovu. Skupaj z grafično predstavitvijo, ki je identična zgornjemu bonu, pridobi tudi kodo s katero lahko potem koristi vrednost samega bona. Ta oblika bona je predvsem primerna, kadar ste v časovni stiski, saj je bon mogoče prejeti v enem samem dnevu. Kar pomeni, nič več neprijetnih situacij , ko se pojavite brez darila in nič več žalostnih obrazov.


DARILNI BON PREKO POŠTE:


Fizični bon pa je izdelan po naročilu in ima enako grafično obliko kot elektronski bon, le da tega natisnemo v tiskarni in ga vaši slavljenki pošljemo po pošti.

Majice z napisi Majice za dojenje
XXXL Prilagodljiv delovni cas
Šivanje po meri Oblacila za posebne priložnosti
Nepogrešljivih 5
Vec informacij >
Stilski nasveti
Vec informacij >
Outlet
Ogled izdelkov >
Menu
Darilni Bon
 
Zagotovite si pomembne nasvete in aktualne informacije
Facebook
© 2010 La Vie. Vse pravice pridržane.